Egy fontos tényező, ami azt üzeni: nem áll jól neked a pánt nélküli menyasszonyi ruha

our blog

Egy fontos tényező, ami azt üzeni: nem áll jól neked a pánt nélküli menyasszonyi ruha

,
In Dresses
,

A pánt nélküli szabás többféle testalkathoz is jól áll. Kiemeli a telt kebleket, hangsúlyozza a vállat és a nyakat. Szexivé és csábítóvá tehet. Azonban attól félsz, hogy tánc közben elmozdul, vagy lecsúszik a ruha. A merevítős fűzőben pedig egész este úgy fogsz mozogni, mint aki karót nyelt.

Ruhaválasztási útmutatónkkal ez utóbbit elkerülheted. Feltéve, ha jól áll neked a pánt nélküli verzió. De vajon jól áll neked?

 

 

A legrosszabb rémálmod nem az, hogy nem fogod tudni kiválasztani a menyasszonyi ruhádat.

Hanem az, hogy a biztos választás ellenére a nagy napon kényelmetlenül fogod érezni magad benne. Feszengve, és nehézkesen fogsz benne mozogni. Netán egész nap ide-oda fogod húzogatni a ruha különböző részeit.

Félelmed nem alaptalan, amennyiben csak a trendeket, vagy a magazinok sztárjait veszed górcső alá. Azonban, ha figyelembe veszed a választásnál a testi adottságaidat, könnyedén elkerülheted a problémát.

Hogyan emelhető ki a szépség, és hogyan kendőzhetők el a kisebb testi hibák? 
A legfontosabb kérdés, ha menyasszonyi ruha választása a célod.
Azonban nem feltétlenül a trendek szerint szexi modellekben leszel te is az.

 

Jó választás-e neked a pánt nélküli ruha?

A ruha kivágásával és a pántokkal minden ruha esetében lehet játszani, ezek ugyanis nagyon meghatározóak.
A nyakkivágás pl. minél mélyebb, annál jobban hosszabbítja a nyakat. Mint ahogy széles vállon a buggyos ujj használata előnytelen, helyette egy nyakba akasztós vagy vállpántos verzió ideálisabb.

A nyaktól kezdve a csípőig számos tényező meghatározza azt, hogy egy ruha előnyös lesz-e a számodra, vagy sem. Azonban ami minden más tényezőt is felülmúlhat: az a mellméret.

Ha mellben erős vagy, akkor a ruha eleje semmiképp se legyen tagolt és díszített.

A kisebb kebel kiemelése sem jelent ma már gondot modern melltartókkal, pótpárnákkal. A tévhitekkel ellentétben, a kisebb mellméret esetében is jól állhat egy pánt nélküli ruha. Ha megfelelő kiegészítőkkel segíted elő a dekoltázs kiemelését.

Nagyon fontos, hogy olyan méretet válassz, ami kifejezetten a méreted. Ne nyomja a melleidet, de ne is buggyanjon ki a bőröd oldalt. Ha túl lazát választasz, elállhat a mellkasodtól.

Az elől teljesen zárt ruha különösen előnytelen az esetedben, hiszen jobban lenyomja az alakot.

Felejtsd el a pánt nélküli ruhát, ha…

A pánt nélküli, közepes és kisméretű melleken áll a legjobban. A nagyobb mellméretnél nemcsak visszájára sülhet el a célod- nem szexi, inkább közönséges lesz-, de még túlságosan fel is szoríthatja a melleidet, amitől kényelmetlenül fogod érezni magad. Nevetséges képet festhetsz benne.

Pici a mellem, így folyton húzogatni fogom?

Kis mell esetében a merevített dekoltázs jó megoldás lehet, mert megtartja a dekoltázst a mellkasodon. Így kisebb mellméret esetében is elkerülheted azt, hogy folyton húzogatnod vagy igazgatnod kelljen.

Fényes anyagokkal és gyöngyrátétekkel optikailag segíthetsz a dekoltázs nagyobbításán.

 

Ne csüggedj nagy mellmérettel sem, válaszd a pánt nélküli ruha helyett az alternatíváját

Ha nagyobb mellel áldott meg a sors, és feltétlen elkerülnéd a pánt nélküli ruhák számodra előnytelen megoldásait, válaszd az alternatívát: keress egy kivágott nyakú ruhát. Ezzel teret adva az arcodnak, és megmutatva a dekoltázst anélkül, hogy túl sokat látni engedne a mellgödörből. Nem fogsz közönséges látszatot sem kelteni.

A fényes anyagból készült felsőkkel – mint organza, szatén, vagy selyem – ízlésesen kihangsúlyozhatod a dekoltázst.

Pánt nélküli ruhákban is lehetsz kifejezetten szexi. Segítünk a választásban