Hogyan kell megtalálni a tökéletes keringőruhát!

our blog

Hogyan kell megtalálni a tökéletes keringőruhát!

,
In Dresses
,

Meglátod, hogy van választék bőven. Nem lesz egyszerű kiválasztani a sok szép ruha közül, melyik lenne a tökéletes számodra. Ha már párat kinéztél, akkor a Gyöngyfény Szalonba mindekép gyere el, mert Nálunk csak vadonat új ruhát fogsz találni, tökéletes ár/érték arányban, valamint egyedi és minőségi kidolgozásban.

 

Ahogy belépsz a földszinten a jelmezkölcsönzőbe, már kapsz is segítséget, hogy merre indulj el. A szalagavatószalon az emeleten lesz, ahol kezdődhet is a nézelődés…

Mi segítünk, hogy a Neked legelőnyösebb ruhát sikerüljön kiválasztani, amiben csinos vagy és jól is érzed magad.

 

Többféle típust érdemes felpróbálni, még, ha van is konkrét elképzelésed, mert nem biztos, hogyaz fog a legjobban állni rajtad, ami megtetszett egy fotón vagy vállfán.

Van rövidebb, hosszabb derekú, illetve a fűző mellrésze is többféle fazonnal választható: van egyenes szabású, szív formájú, mélyen ívelt. Na és díszítés, az a legontosabb, de azt jó lenne ha már előre eldöntenéd, hogy csipkéset, köveset vagy gyöngyöset vagy esetleg egy teljesen letisztult naturális fazont szeretnél.

Maga a ruhapróba kb. 1 órát szokott igénybe venni, ezt érdemes tudni, így készüljetek. Ilyenkor rá kell szánni egy kis időt, nehogy azért legyen rossz a választás, mert kapkodni kellett. Viszont sokkal több időt sem tudunk egy emberrel foglalkozni, hiszen a Szalonbafolyamatosan jönnek a fiatalok és így pörögnie kell a próbának, hogy mindenki sorra kerülhessen. Nagyon fontos, hogy ha nem is első alakalommal, de a következő próbára már magaddal kell hozznod a cipődet (persze csak akkor, ha nem Tőlünk kapod), valamint el kell döntened, hogy viselsz-e a ruha alatt melltartót vagy sem.

 

A szülők, rokonok, barátok, akik elkísérnek Titeket, kényelmes kanapékon várakozhatnak, amíg felpróbáljátok a kiválasztott ruhákat. A higiénia megtartása miatt ajánlott, hogy a nagy melegben (nyáron) valami lazább, szellősebb ruhában érkezzetek, mert ha nagyon leizzadtok, akkor nehezebben tudjuk rátok adni a ruhákat. Természetesen, minden megoldható, hiszen van mobilklímánk, törlőkendőnk, így ha fel szeretnéd frissíteni magad, csak szólj nyugodtan. Gondolj bele, milyen érzés lenne, ha a ruhán – amit kinéztél és előtted már páran felpróbáltak –, éreznéd, hogy nem kellemes, friss illatú… Nem biztos, hogy így szívesen felpróbálnád. Természetesen, a próbák közti időszakban is tisztítjuk a ruhákat.

 

Ha sikerült kiválasztani a ruhádat, akkor következhet a szerződés megírása. Első körben írunk egy foglalót, ez azért szükséges, hogy biztosan a Tied legyen a kiválasztott ruha az adott időpontra. A biztonság kedvéért méretet veszünk Rólad, hogy ha időközben valaki kikölcsönözné, akkor is vissza tudjuk igazítani a Te méretedre. Ha esetleg a nézelődés/próbálgatás közben megtaláltad azt a típust, ami megnyerte tetszésed, de sehogyan sem szűkíthető, bővíthető, ne csüggedj, mert erre is tudunk megoldást! Ez esetben varratunk a méretednek megfelelőt, és még az is előfordulhat, hogy az új ruha a Te keresztnevedet kapja.

 

A próbák közben van lehetőség, hogy lefotózzanak Téged az adott ruhában, hiszen ha nem vagy biztos a választásban, jól jöhet később visszanézni a fotókat, melyik ruha is állt a legjobban Rajtad, és később kikérheted barátnőd/szüleid véleményét. Ha lefoglalsz egy ruhát, de rájössz még aznap, hogy jobb lenne, mégis inkább, a másik, ami szintén tetszett, akkor másnap reggelig van rá lehetőséged, hogy visszatelefonálj és mi átírjuk a foglalót a másik ruha nevére. Amennyiben minden stimmel, úgy nincs más hátra, csak várd az időpontot, tanulj szorgalmasan és az esemény előtt várd a jelentkezésünket egy utolsó egyeztetésre vagy szükség szerint egy ruhapróbára.

 

Várunk szeretettel egy jó hangulatú ruhapróbára