Így légy nőies a saját esküvődön fiús testalkattal is

our blog

Így légy nőies a saját esküvődön fiús testalkattal is

,
In Dresses
,

Elöl deszka, hátul léc – mondta édesanyád rád, amióta világ a világ. Néha nehéz volt ruhát találni magadra, egyes sportoknál viszont kifejezetten jól jött a testalkatod milyensége. Menyasszonyként viszont azon a bizonyos napon szeretnéd megmutatni az igazán nőies oldaladat? Van egy jó hírünk: bizonyos ruhákkal nem is olyan nehéz feladat.

 

Már tinédzserként is bajban voltál a ruhák terén. Mivel a vállad, a csípőd és a derekad nagyjából egyvonalban helyezkedik el, a fiús alkatú lányok csoportját gyarapítva a nadrágokkal gyűlt meg a bajod leginkább.

De néha a felsők is lógtak rajtad.  A dús keblek hiánya, a formátlan comb néha egészen kreatív megoldásokra sarkalt. Ám sosem érdekelt különösebben a formád.

 

Az esküvőd napjára azonban mégiscsak kellene egy szép ruhát találni?

Ha lapoztál már divattal foglalkozó magazinokat, böngésztél ilyen típusú oldalakat, számos tippbe botlottál bele, mely különböző öltözködési tanácsokat ad alma, körte és homokóra alkatú nőknek.

A fiús testalkatú hölgyek azonban sokszor kimaradnak a tippekből. Pedig most igazán szükséged volna néhány követendő tanácsra: a nagykönyv szerint fiús testalkattal áldott meg a sors. És mindemellett még menyasszony is vagy.

 

Mit szólnál hozzá, ha egy napra elfelejthetnéd a fiús testalkatod, és igazán nőies lehetnél?

Az elől deszka, hátul léc; azaz egyenes formájú alkattal rendelkezel, bizonyos ruhatípusokat kifejezetten kerülnöd kell a ruhaszalonban: ilyen pl. a testhezálló ruhák bármilyen fajtája.

A báli típusú, illetve „A” vonalú ruhákkal azonban kifejezetten jól jársz. Ráadásul kreatív dekoltázzsal, vagy bármilyen különleges megoldással (csipke, húzások, virágok) még inkább feldobhatod a ruhát.

Sőt; egy extrémül kivágott ruha neked áll a legjobban. Gondoltad volna?
A te alakodon nem tűnik kihívónak.

Kreálj rendkívül nőies alakot  ruhával

Testhezálló felsőrésszel és keskeny szabású, a derekától viszont terebélyes megoldással még alakot is kreálhatsz magadnak.

Finom jellegű, csipkével, fodrokkal vagy akár plisékkel tarkított ruhával kompenzálhatod alkatod hiányosságait. Olyan ruhát ajánlunk neked, aminek vannak domborulatai ott, ahol neked nincs.

 

Nem vész el a karcsúságod.

Ha olyan báli típusú ruhát választasz, mely természetesen simul rá a derekadra, és egy földig érő szoknyába megy át; azzal nemhogy elrejted a karcsúságodat, de kiemelheted azt. Méghozzá úgy, hogy elrejted vele a csípő hiányát.

Ha kisebb mellel áldott meg a sors, akkor válassz olyan felsője ruhát, melynek hajtásai, fodrai domborulatot képeznek.

 

Talán nincs is olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne az alakjával. Így vagy ezzel te is?
Segítünk, hogy az esküvőd napján kiemelhesd alakod igenis vonzó tulajdonságait, és eltakarhasd azokat, amik előnytelenek. Válaszd ki velünk a hozzád illő ruhát!