Milyen Cipőt Válasszunk A Keringőruhához?

our blog

Milyen Cipőt Válasszunk A Keringőruhához?

,
In Accessories
,

Azt gondolom, nagyon fontos, hogy olyan cipőt válassz mind hétköznapra, mind különleges alkalomra, amit magad is úgy látsz, hogy stílusban, színben, sarokmagasságban, designban illeni fog egyéniségedhez és még járni is tudsz benne. Na, persze, csak akkor, ha már kialakult az egyéniséged és erről Te is tudsz. Elég kellemetlen és megmosolyogtató látvány, amikor lányok úgy botladoznak tűsarkú cipőjükben, mint akik – pillanatokon belül –rongybabaként csuklanak össze, előtte pedig olyanok voltak, mint egy botsáska…

 

Tagadhatatlan tény, hogy a magassarkútól egy másodperc alatt lesz hosszú modelllábad és nősz 10 cm-t, de 5-6 cm-es sarkú cipőkből is van álomszép, ami kényelmes, és így is csalhatsz egy kicsit a magasságodon, szebb lesz a tartásod. 🙂 Mellesleg, ha már a keringőtáncnál tartunk, a habos ruhában nem is látszik, milyen cipő van rajtad, illetve csak egy kicsit, de persze biztos jó érzés tudni, hogy egy gyönyörű kis cipellőben topogsz a nagy napon.

Senki sem arra fog emlékezni, milyen volt a cipőd, arra viszont mindenki, amikor a „Sári elbotlott a saját lábában”! Kivéve, ha miniruhát választasz, na, akkor tedd oda magad és egy olyan cipőt válassz, hogy azt senki se felejtse még egy év múlva sem!

 

Fehér cipő legyen? Vagy akár színes? Vagy ne is cipő, hanem inkább szandál? Én már láttam példát mindegyikre, nagyon csinos tud lenni például, ha a ruhádba csempészel egy kis színt, mondjuk egy barack színű selyem övet. Na, akkor nagyon is illik hozzá egy barack, vagy púder színű cipellő, amit aztán a hétköznapokban is hordhatsz! Vagy mi lehet gyönyörűbb egy csillogó arany vagy ezüst szandálnál, ami ráadásul passzol az ékszereidhez? Az igazán hercegnős!

 

Ezért is nehéz és megosztó is egyben ez a kérdés… Milyen cipőt válasszak?

Biztosra kell menni, hogy kibírj egy egész délutánon át tartó ceremóniát, úgy, hogy a lábad a végére se zsibbadjon el, hiszen a szalagavató végén kezdődik csak az igazi buli.

 

Ha rám hallgatsz, akkor egy olyan cipőt választasz, ami nem túl magas, hosszútávon képes vagy benne álldogálni, táncolni… egyszóval kényelmes és úgy érzed, hogy a fazonja illetve színe is tökéletesen illik a szettedhez!

Amint megtalálod ezt a típust, csapj le rá egyből… biztos vagyok benne hogy nem fogod megbánni! Sőt, áldani fogod az eszed, hogy nem azt a holdjárót választottad, ami elől platformos, a sarka pedig jó 15 cm…

 

Abban az esetben, ha nem szeretnél csak erre az alkalomra vásárolni cipőt, akkor gyere el hozzánk, mert mi a ruha mellé cipőt is biztosítunk Neked. Választhatsz nagyon kényelmes, pár centis sarkú, bőr cipőt vagy teljesen lapos sarkút, de van számos magassarkú különlegességünk is. Kifejezetten Gyöngyfényes védjegyes az a fehér szatén cipő, aminek a sarokrészét telibe kiköveztük, na ilyen cipőt nem fogsz találni sehol csak itt Nálunk a Gyöngyfény Szalonban.

Nagyon fontos, hogy ha van saját cipőtök, akkor mindenképpen hozzátok el a magatokkal a ruhapróbára a Gyöngyfény Szalonba, mert csak így látjuk, hogy milyen hosszúságú ruhát válasszunk Nektek! A cipősarok magasságát ráírjuk a szerződésre, hogy ebből később ne legyen kellemetlen félreértés.

Szükség esetén, tudunk alakítani a ruha hosszán, ha még nincs lefoglalva, mielőtt Te elvinnéd… így lehetőséged lesz rá, hogy hatalmas tükrünkben, tetőtöl talpig látva magad, azt mondhasd: ez így tökéletes!!!

 

Gyakorlati tanács: ha saját cipőd van, akkor otthon már jöhetsz-mehetsz benne, hogy picit betörjön, ha tőlünk kapod a cipőt, akkor azt csak az esemény előtti egy-két napban tudjuk odaadni, de így is marad időd, hogy abban tudj próbálni.

 

Sose feledd: a kevesebb néha több!